LOADING

Type to search

1

Aceste 13 creme și unguente ameliorează durerile de spate în doar câteva secunde

濱田 真里
Share

Dacă v-ați trezit căutând cremă sau loțiune pentru durerile de spate, vă simțim. Indiferent dacă durerea de spate este rezultatul unui somn prost, durere în timpul menstruației, tip incorect atunci când ridici greutăți la centrul de fitness, daune de zi cu zi (sau, la naiba, doar căscat sau apucarea telecomenzii într-un mod „incorect”), poti descoperi ameliorarea durerilor de spate cu creme si lotiuni topice. Cele mai bune creme pentru durerile de spate se vor baza cu adevărat pe componente, pe modul în care sunt aplicate, pe rezultatul de încălzire sau răcire și pe factorul de cost. Din fericire pentru dvs., v-am obținut spatele (însemnând joc de cuvinte) cu toate informațiile de mai jos, așa că continuați să derulați!

Am întocmit această listă cu cele mai bune ameliorări ale durerilor de spate, după ce am analizat peste 20 de produse. Grupul nostru a evaluat fiecare produs în funcție de performanță, senzație, componente și preț.

De ce să țineți cont când căutați o loțiune pentru ameliorarea durerilor de gât și de spate

Pentru a descoperi cea mai bună cremă pentru atenuarea disconfortului muscular, trebuie să iei în considerare cerințele și alegerile tale.Citit https://crema-articulara.com/ Comanda site-ul Iată câteva variabile cheie la care trebuie să fiți atenți.

Componente energetice

Cunoașterea conținutului articolului vă va ajuta să alegeți o loțiune care calmează detaliile semnelor de disconfort și simptomele pe care le simțiți. De exemplu, multe loțiuni includ medicamente antiinflamatoare nesteroidiene topice (AINS) pentru a gestiona umflarea și a ameliora disconfortul. Unele creme au contrairitanți, cum ar fi capsaicina și mentolul, pentru a inhiba semnalele de disconfort către minte și pentru a oferi o ameliorare de scurtă durată a disconfortului. Capsaicina generează o experiență de încălzire, în timp ce mentolul are un rezultat de răcire. În plus, alte creme de calmare a durerii utilizează lidocaina, un anestezic topic, pentru a amorți locația și pentru a calma durerea.

Abordarea aplicației

Trebuie să selectați o frecare musculară cu una dintre cele mai sensibile abordări de aplicare bazate pe preferințele dvs. și posibilele constrângeri fizice. Unele loțiuni pentru ameliorarea durerilor de spate vin într-un tub și vă solicită să masați produsul în piele cu mâna. Altele sunt create ca roll-on, ceea ce poate fi de ajutor atunci când aplicați în locații greu accesibile. Dacă nu sunteți adeptul loțiunilor lipicioase, puteți alege produse cu o uniformitate asemănătoare gelului. Cei cu limitări de flexibilitate s-ar putea gândi, în plus, la spray-uri pentru o aplicare ușoară.

Efecte adverse posibile

Studiați produsul înainte de a cumpăra, mai ales dacă aveți pielea deosebit de sensibilă. Aruncă o privire la componente pentru a vedea dacă vei avea orice fel de potențiale alergii. Unele loțiuni pentru ameliorarea durerilor de spate au componente care pot crea răspunsuri care variază de la furnicături sau experiențe de topire la erupții și mâncărimi. Efectuați în mod constant un test de plasture înainte de a utiliza elementul pe o suprafață mare. În cele din urmă, dacă aveți și un nas sensibil, poate doriți să alegeți articole fără parfum. Solicitați sfatul unui specialist în domeniul sănătății dacă observați orice tip de reacții ale pielii sau disconfort cauzat de utilizarea loțiunii pentru ameliorarea disconfortului.

Care este cea mai bună cremă de folosit pentru durerile de spate?

Cea mai eficientă durere de gât și spate dornic se bazează pe tipul de durere pe care o experimentați și pe preferințele dvs. De exemplu, unii ar putea dori o loțiune pentru ameliorarea durerii care oferă o căldură profundă penetrantă, cum ar fi Penetrex Joint & & Loțiune de tratament pentru masa musculară, în timp ce alții aleg articole precum Crema de calmare a disconfortului mentol Biofreeze pentru o senzație uimitoare de gheață. Unii ar putea avea nevoie de o cremă cu reprezentanți de amorțire, cum ar fi lidocaina, pentru a amorți zonele dureroase, în timp ce alții ar putea dori cea mai bună cremă pentru inflamarea articulațiilor pentru a reduce durerea de artrită. Alții ar putea căuta cea mai eficientă durere de sciatică dorință pentru atenuarea țintită a disconfortului, în timp ce unii ar putea căuta doar o loțiune completă pentru atenuarea durerii.

Asistența cu loțiune reduce durerea de spate?

Da, loțiunile topice pot ajuta la durerile de spate. Acestea funcționează fie prin producerea unei senzații de căldură sau frig care distrage atenția creierului de la durere, fie prin furnizarea de medicamente pentru ameliorarea durerii direct la locul afectat. Loțiunile pot fi legate de locațiile detaliate, permițând atenuarea țintită a durerii, care funcționează dacă disconfortul este local în jurul locației reduse a spatelui. Rețineți că acestea pot oferi doar o ușurare de scurtă durată și că ar trebui să solicitați în mod constant sfatul unui expert în domeniul sănătății, în special dacă există dureri recurente sau care se intensifică. În multe cazuri, prevenirea este cea mai bună acțiune, așa că învață ce exerciții să nu faci și ține cont de setarea ta de odihnă.

Cum ameliorați rapid durerile de gât și de spate?

Pe lângă cremele topice pentru calmarea durerii, puteți lua analgezice fără prescripție medicală, cum ar fi advil, sau puteți încerca un tratament rece și cald pe zona afectată. Faceți din aceasta o metodă de a face întinderi ușoare și exerciții înainte și după exerciții epuizante. Mențineți o poziție excelentă și luați pauze regulate, mai ales dacă vă veți odihni sau doriți perioade prelungite. În cele din urmă, alegeți dintre cele mai bune perne pentru durerile de spate pentru a preveni nealinierea spatelui, care poate declanșa sau agrava durerea de spate. Dacă durerile de gât și de spate persistă sau se intensifică, solicitați sugestii clinice.

13 ideal pentru dureri de gât și spate

Cel mai bun total:

Bengay, Ultra Stamina Pain Soothing Lotion — 16,00 USD

Loțiunea Bengay este un nume de încredere pentru ameliorarea durerilor de gât și spate de încredere. Are 3 ingrediente energetice: salicilat de metil, mentol și camfor. Datorită acestei formule cu triplă acțiune, clienții au simțit cu adevărat o experiență de răcire imediat după aplicare, îndeplinită de o atenuare profundă a masei musculare stresante. O altă funcție pe care au apreciat-o în ceea ce privește crema Bengay este uniformitatea groasă, dar negrasă, pe care o puteți freca convenabil în piele pentru o ușurare cu acțiune rapidă.

Un dezavantaj este că parfumul este suficient de solid pentru ca alți oameni să-l parfumeze pe tine, dar numeroși clienți chiar nu s-au supărat, având în vedere că unii dintre ei au fost cum ar fi parfumul. Din fericire, numele mărcii oferă, de asemenea, o dorință Bengay fără parfum pentru cei cu nas sensibil și, de asemenea, unele ușor parfumate pentru cei care doresc un miros tonificat.

Pro:

  • Atenuare cu acțiune rapidă
  • Efect de răcire
  • Formulă non-grasă

Dezavantaje:

  • Parfum solid

Cea mai bună gheață:

Biofreeze, loțiune pentru ameliorarea disconfortului cu mentol — 12,00 USD

Dacă o pungă de gheață nu funcționează, această loțiune de răcire pentru calmarea durerii de la Biofreeze poate fi remediul. Adevărat numelui său, această loțiune topică generează un efect instantaneu de aer condiționat care ajută la amorțirea zonei afectate pentru a atenua durerea. Deoarece folosește mentolul ca componentă energetică, prezintă un miros plăcut de mentol pe care unii recenzenți nu l-au descoperit copleșitor, deși unele persoane au considerat că este. Unii oameni s-au plâns de mirosul care rămâne, de asemenea, pentru mult timp, mai ales atunci când folosesc o mare parte din articol.

Spre deosebire de alte creme, loțiunea pentru calmarea durerii Biofreeze are o consistență netedă, ușor de aplicat, care nu lasă o senzație lipicioasă și uleioasă. În cele din urmă, multor persoane le-a plăcut modul în care este infuzat cu ulei de sâmburi de struguri, care acționează ca o cremă complet naturală pentru a împiedica uscarea zonei deteriorate cu utilizarea dublată.

Pro:

  • Efect de aer condiționat
  • Negras și ușor de utilizat
  • Hidratant

Dezavantaje:

  • Miros persistent de mentol care poate fi prea solid pentru unii oameni

Cel mai bun cald:

Penetrex, Joint & & loțiune pentru terapie musculară– 19,00 USD

Dacă încercați să găsiți un frec natural pentru masa musculară care să ofere o senzație liniștitoare și confortabilă, aruncați o privire la Penetrex Joint & Cremă pentru terapie musculară. Această cremă topică fără parabeni utilizează un amestec natural de vitamina B6, metilsulfonilmetan (MSM) și arnică – o plantă erbacee cunoscută pentru clădirile sale naturale antiinflamatoare și pentru ameliorarea durerii. Arnica este cunoscută pentru că furnizează un remediu cu penetrare adâncă pentru masa musculară și disconfortul articulațiilor, făcând Penetrex un competitor proeminent pentru cea mai bună cremă pentru artrită de pe piață.

Este nevoie de câteva minute după aplicare pentru ca senzația de încălzire să se încorporeze, odată ce o face, mulți clienți au simțit cu adevărat o ușurare imediată a disconfortului. Unele loțiuni au mirosuri puternice, totuși crema Penetrex are un miros extrem de ușor de mentol, așa că este sigură pentru cei cu nas sensibil. Mulți oameni au apreciat cu adevărat formula non-grasă, care nu pătează.

Pro:

  • Componente naturale
  • Formulă negrasă, care nu pătează
  • Parfum ușor

Dezavantaje:

  • Puțin scump
  • Ideal doar pentru dureri și dureri minore

Cea mai bună gheață și amp; & fierbinte:

Icy Hot, No Mess Roll-On– 13,00 USD

Icy Hot No Mess Roll-On este cel mai bun serviciu de atenuare a durerii dacă acordați prioritate beneficiului și ameliorării instantanee a durerii. Dacă sunteți genul de persoană căreia nu-i place să-și unse mâinile, vă va plăcea dimensiunea potrivită pentru călătorii cu un aplicator roll-on pentru aplicare fără dezordine. După cum probabil vă puteți gândi din nume, folosește o combinație de rezultate de încălzire și răcire pentru a amorți locația și a elimina disconfortul. Deși este mai asemănător cu un gel decât o cremă, este cu adevărat ușor și se usucă rapid. De asemenea, nu vă pătează hainele, așa că nu vă veți gândi de două ori să o aplicați în timp ce vă abordați ziua. La fel ca multe alte exfoliante pentru țesutul muscular, Icy Hot Roll-On are în plus un parfum de mentol, dar mulți oameni l-au descoperit extrem de ușor și destul de plăcut.

Pro:

  • Aplicator roll-on fără dezordine
  • Formulă cu uscare rapidă
  • Parfum ușor de mentol

Dezavantaje:

  • Se găsește doar într-o sticlă mică

Cel mai bun CBD:

Therapeutic Pax, cremă instantanee cu HРµmp — 20,00 USD

Crema de cânepă REMEDIAL PAX este o cremă pentru ameliorarea disconfortului pe bază de botanică. Se folosește de proprietățile rezidențiale de calmare a durerii și antiinflamatorii ale extractului de cânepă și uleiului din semințe de cânepă. De asemenea, este dezvoltat cu componente organice precum arnica, extract de turmeric, aloe vera, ulei de eucalipt și diverse alte uleiuri naturale.

Deși este comercializat pentru a acționa rapid, mai mulți clienți au avut nevoie de 5 minute pentru a simți cu adevărat atenuarea durerii, ceea ce nu a fost o problemă pentru unele persoane, deoarece a fost extrem de eficient. CBD din această loțiune adaugă un rezultat bun de relaxare musculară, excelent de utilizat chiar înainte de culcare. Cu toate acestea, având CBD ca piatră de temelie, îl face puțin costisitor. În ceea ce privește mirosul, are un miros de ierburi și mentol pe care oamenii l-a plăcut cu adevărat, dar unii l-ar putea găsi puțin prea solid.

Aceste 13 creme și unguente ameliorează durerile de spate în doar câteva secunde

Pro:

  • Ingrediente active naturale
  • Rezultat de relaxare musculară
  • Hidratant

Dezavantaje:

  • Puțin scump
  • Durează câteva minute pentru a funcționa

Planul ideal de cheltuieli:

Balsam de tigru, loțiune ultra-rezistentă pentru ameliorarea durerii — 8,00 USD

Cu un fundal de a oferi ameliorarea durerii de peste 100 de ani, Tiger Balm este o soluție de atenuare a disconfortului încercată și testată. Secretul său depinde de soluția sa naturală de camfor și mentol pentru a genera un rezultat solid de răcire care ajută la ușurarea disconfortului muscular și articular. Acest lucru o face una dintre cele mai bune creme pentru inflamația articulațiilor pentru cei cu un plan bugetar. În plus, este formulat cu o varietate de uleiuri necesare care ajută la eliminarea rigidității și disconfortului masei musculare.

Unul dintre principalele sale puncte de vânzare este prețul său economic, plus realitatea că este oferit pe scară largă în magazinele de medicamente și magazinele alimentare. Cu toate acestea, este cunoscut și pentru parfumul său solid, care poate fi respingător pentru unii. Un alt lucru de remarcat este că de fapt vă poate păta hainele, așa că aveți grijă când o aplicați.

Pro:

  • Ingredientele active din plante
  • Efect de răcire solid
  • Eficient din punct de vedere al costurilor

Dezavantaje:

  • Poate păta îmbrăcămintea
  • Aroma puternică

Cel mai bun roll-on:

Aspercreme Lidocaine Roll-On pentru ameliorarea durerii — 9,00 USD

Folosirea cremei pentru ameliorarea disconfortului în acele zone greu accesibile de pe spate poate fi frustrantă, mai ales dacă aveți dificultăți în scaunul cu rotile. Vestea bună este că Aspercreme are soluția. Este printre alegerile principale pentru cea mai bună loțiune de lidocaină de pe piață, precum și una dintre alegerile noastre de top pentru cea mai bună cremă pentru durerile de nervi din spate. Printre punctele sale principale principale se numără roll-on-ul ușor de utilizat, care vă permite să utilizați elementul în locuri greu accesibile — minus mizerie.

Conține 4% lidocaină care ajută la amorțirea locației neplăcute în câteva minute de la aplicare. Numeroși recenzenți au apreciat cum soluția se usucă rapid și nu lasă o senzație lipicioasă după aceea. Acest roll-on este insuflat cu uleiurile necesare (puteți alege dintre patru arome) în locul parfumului normal de mentol. Un punct de remarcat: lidocaina doar amorțește zona pentru ameliorarea disconfortului, așa că dacă căutați ceva care să se ocupe de umflare sau inflamație, poate doriți să aruncați o privire la alte alternative.

Pro:

  • Aplicație roll-on ușoară
  • Instilat cu uleiuri esențiale
  • Formulă cu uscare rapidă, nelipicioasă

Dezavantaje:

  • Nu va minimiza umflarea

Gel ideal:

Sombra Warm Pain Alleviation Gel– 17,00 USD

Gelul Sombra Cozy Discomfort Relief folosește o senzație relaxantă de căldură și răcoare datorită amestecului său complet natural de mentol, camfor și hamamelis. Este creat pentru a fi introdus imediat în piele. Mulți recenzenți au descoperit imediat absorbția rapidă – începe rece ca gheață și devine treptat mai cald pentru a ajuta țesuturile musculare să se relaxeze.

Indiferent că are mentol ca ingredient activ, are un miros rafinat de citrice pe care îl iubește cu adevărat. Gelul Sombra pentru ameliorarea durerii face o treabă fantastică de a ameliora rapid durerea, care durează ore întregi și este creată în special de dureri de spate și artrită. Aveți grijă să nu aplicați prea mult la început, având în vedere că puțin este un drum lung, iar includerea prea mult poate crea iritații ale pielii.

Pro:

  • Negras și fără pată
  • Miros plăcut de citrice
  • O experiență deosebită confortabilă și grozavă

Dezavantaje:

  • Este posibil să nu fie adecvat pentru pielea sensibilă

Cel mai bun pentru durerea persistentă:

Topricin, loțiune de tratament pentru atenuarea durerii — 18,00 USD

Loțiunea de tratament pentru atenuarea durerii Topricin oferă un serviciu sigur, dar eficient, de ameliorare a disconfortului pentru toate vârstele, de la copii până la persoanele în vârstă și cele însărcinate. Această cremă topică de la Topricin este creată special pentru artrită, pasaj carpian și disconfort ale țesutului muscular și articulațiilor. Are componente naturale (cum ar fi arnica, belladona și multe altele) care nu se adresează doar ameliorării disconfortului, ci și altor simptome precum umflarea, inflamația, disconfortul și chiar spasmele musculare.

Pro:

  • Potrivit pentru toate vârstele
  • Sigur pentru persoanele însărcinate
  • Conține componente naturale

Dezavantaje:

  • Unele ingrediente active naturale ar putea crea o reacție alergică
  • Puțin scump

Cel mai bun cu lidocaină:

Uber Numb, 5% lidocaină cremă antipatică — 17,00 USD

Acest țesut muscular de la Uber Numb este vegan și nu vă va usca pielea. Este creat cu 5% lidocaină, vitamina E și alantoină pentru a ajuta la atenuarea durerii, a inflamației, a durerii și a mâncărimii în timp ce vă umezește și hidratează pielea. Această combinație îl face un analgezic preferat printre fanaticii tatuajului.

Este, de asemenea, hipoalergenic, deci este o alegere excelentă pentru cei cu reacții alergice ale pielii și piele sensibilă. Având în vedere că este o loțiune pe bază de apă, se introduce rapid în piele, oferind ameliorarea durerii cu acțiune rapidă în mai puțin de cinci minute. O plângere comună a fost că atenuarea disconfortului nu durează la fel de mult ca diferite alte creme.

Pro:

  • Hidratant
  • Hipoalergenic și excelent pentru pielea sensibilă
  • Pe bază de apă pentru o absorbție mai rapidă

Dezavantaje:

  • Ameliorarea durerii și amorțeala dispar rapid
  • Puțin scump

Cel mai bun pentru sportivii profesioniști:

Voltaren, Gel de disconfort pentru artrită– 19,00 USD

Fie că ești un atlet profesionist sau doar un pasionat de activități sportive, gelul pentru ameliorarea disconfortului Voltaren este costumul perfect pentru cei cu stiluri de viață energice. Este, de asemenea, una dintre cele mai bune creme pentru inflamația articulațiilor pentru cei care se luptă cu durerile articulare. Acest gel medicamentos are componenta energetică diclofenac de sodiu, care ajută la inhibarea producerii de substanțe chimice care induc durerea în organism pentru ameliorarea imediată a durerii.

Diclofenacul poate oferi, de asemenea, susținere a nervilor sciatici, făcând din acesta cel mai bun disconfort de sciatică de pe lista noastră. Poate fi găsit într-un tub de dimensiuni de călătorie cu un capac cu șurub securizat, mulți oameni îl găsesc într-adevăr fără probleme de utilizat în mișcare. Dacă gestionați durerea persistentă, totuși, anticipați să utilizați Voltaren de mai multe ori pe zi (de până la 4 ori, conform recomandărilor). Nu în ultimul rând, numeroși recenzenți au plăcut parfumul său pozitiv, dar moderat, așa că sugerăm acest lucru persoanelor cu nas delicat.

Pro:

  • Aroma ușoară
  • Combate disconfortul muscular profund
  • Formulă non-grasă

Dezavantaje:

  • Poate necesita mai multe re-aplicari

Cel mai bun inodor:

Loțiune anestezică pentru țesuturi musculare Blue Emu — 27,00 USD

Această loțiune topică fără parfum folosește ulei de emu ca ulei furnizor pentru ingrediente precum aloe vera și metilsulfonilmetan (MSM), care ajută la absorbția rapidă și ameliorarea durerii. Aloe vera oferă cremei un efect de răcire, totuși este mult mai subtil în comparație cu diferite alte loțiuni cu mentol. Este foarte hidratant, dar nu lasă o senzație grasă, așa că credem că ar fi o potrivire excelentă pentru pielea complet uscată și sensibilă. În plus, este sigur să aplicați din nou de mai multe ori pe parcursul zilei pentru atenuarea durerii pe tot parcursul zilei. Cei cu reacții alergice la fructe de mare sau crustacee trebuie să evite acest produs deoarece conține glucozamină, un ingredient activ provenit din crustacee.

Pro:

  • Inodor și fantastic pentru tipurile de piele sensibilă
  • Formulă non-grasă
  • Hidratant

Dezavantaje:

  • Conține ingrediente non-vegane
  • Puțin preț

Cel mai bun, complet natural

Dr. Balsam magic organic Bronner’s, Arnica-Mentol– 14,00 USD

Pentru o loțiune eficientă, complet naturală, pentru ameliorarea durerii, Balsamul magic organic al Dr. Bronner este o soluție preferată. Se mândrește cu un amestec organic de arnică, mentol, camfor și ulei de mentă care are o sarcină excelentă ameliorând durerile musculare și articulare, umflarea și migrenele. Acest amestec oferă o senzație pozitivă, de răcoare și un parfum remarcabil de mentă, care este blând cu nasul. În plus, constă din ingrediente hidratante precum avocado, jojoba și ulei de cânepă pentru a evita pielea uscată și crăpată. Cu toate acestea, poate lăsa o senzație grasă pe piele după utilizare. Este puțin scump și este disponibil doar într-un container mic, dar, din fericire, aveți nevoie doar de un procent pentru a vedea rezultate rapide.

Pro:

  • Componentă naturală
  • Hidratant
  • Sigur pentru copii

Dezavantaje:

  • Lasa o senzatie grasa pe piele